Segerink Aannemersbedrijf

In de twintiger jaren van de vorige eeuw begon Hendrik Segerink met een aannemersbedrijf aan de Tankenbergstraat, op bijna de zelfde plek als waar nu nog het bedrijf is gevestigd. Hendrik werd op gevolgd door zijn zoon Anton. 

Geheel rechts oprichter van het bedrijf Hendrik Segerink en tweede van links staand zijn zoon Anton Segerink.

12 september 1979 De kruising Alleeweg met de rondweg Oldenzaal- De Lutte. eerste huis links is van aannemer Segerink (Foto: jan Kienhuis)

In 1983 werden er nieuwe bussen aangeschaft. De bussen zijn vervangen maar uiteraard is de kleur het zelfde gebleven.

Henk Segerink aan het begin van zijn loopbaan. 

Henk Segerink en zijn dochter Linde. 

Inmiddels is Henk Segerink de derde generatie. Het bedrijf is gespecialiseerd in moeilijke klussen of projecten. Segerink Aannemersbedrijf is een complete speler geworden als het neerkomt op: nieuwbouw, verbouw, restauratie, reparatie en onderhoud. Het bedrijf neemt het hele traject, van het maken van de bouwtekening, het aanvragen van de bouwvergunning tot de uiteindelijke bouw, voor haar rekening. 

Linde is beoogde opvolger van Henk. Linde studeerde bouwtechnische bedrijfskunde en master aan de Universiteit Twente. Zij is thuis in de mannenwereld van de bouw. De vierde generatie van het familiebedrijf staat klaar.   

In verband met het 100-jarig bestaan reikte burgemeester Patrick Welman op 24 november 2023, als blijk van waardering en respect voor de grote verdiensten voor de Oldenzaalse gemeenschap, de gouden erepenning met bijbehorende oorkonde uit aan het Aannemersbedrijf Segerink B.V.  

Bronnen:

Twentsche Courant Tubantia 24-11-2023

Foto's van Google afbeeldingen en foto's Segerink Aannemersbedrijf

Maak jouw eigen website met JouwWeb